Background Image

Servicii

Unul dintre cele mai solicitate servicii atunci cand vorbim despre functionalitatea in parametrii a unui automobil este cel de mecanica. Este important ca atunci cand optati pentru acest serviciu sa va lasati intotdeauna masina...

Chiar daca in mod cert fiecare posesor de automobil isi doreste ca bijuteria sa arate mereu impecabil, de multe ori este necesar ca aceasta sa ajunga pe mana specialistilor pentru servicii de tinichigerie sau vopsitorie.

Geometria rotilor automobilelor este esentiala in functionalitatea acestora atat din punct de vedere a sigurantei cat si al confortului. Paralelismul corect al celor 4 roti poate fi verificat si la nevoie reechilibrat doar in cadrul unitatilor specializate.

Desi un termen uzual si aparent extrem de facil, vulcanizarea cuprinde de fapt un procedeu mai complex, desfasurat insa prin indemanarea profesionistilor intr-un timp relativ scurt. Mai exact, aceasta presupune examinarea riguroasa a anvelopelor, si aplicarea procedurii chimice de aditie de sulf.

Stim ca va doriti ca masina dumneavoastra sa fie mereu impecabila, in orice moment al anului. Utilizand echipamente moderne si produse de curatare de buna calitate, personalul nostru se va asigura ca intotdeauna atunci cand parasiti unitatea noastra, veti fi pe deplin multumit de acest serviciu.

Inca de la deschiderea locatiei noastre am optat pentru a colabora cu cei mai buni furnizori in materie de piese si echipamente auto. Astfel, in magazinul nostru veti regasi doar produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.